Στα άδυτα του Κλ. Βικελίδης πριν τον αγώνα με τον Ηρακλή

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ξενάγηση δόκιμων μελών στα αποδυτήρια του Κλ. Βικελίδης.

Η περιήγηση περιλαμβάνει επίσκεψη στα αποδυτήρια του ΑΡΗ, στο γραφείο του προπονητή, στο γραφείο του διαιτητή, στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, και στη συνέχεια, ακολουθώντας τη διαδρομή των ποδοσφαιριστών, τα δόκιμα μέλη θα εξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο από τη φυσούνα, κάτω από τη Θύρα 2. Η ξενάγηση θα ολοκληρωθεί στους πάγκους των μάδων και θα καταλήξει στο ARIS Sports CAFÉ, όπου οι γονείς θα αναμένουν τα δόκιμα μέλη.

Τα δόκιμα μέλη θα συγκεντρωθούν στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (Παπαναστασίου 154, Γήπεδο Κλ. Βικελίδης). Δικαίωμα συμμετοχής στην ξενάγηση έχουν όλα τα δόκιμα μέλη.

 

Υπενθυμίζεται ότι το κόστος εγγραφής δόκιμων μελών (παιδιών κάτω των 18 ετών) στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ είναι 50€, ενώ δεν υποχρεούνται στην καταβολή ετήσιας συνδρομής. Τα δόκιμα μέλη λαμβάνουν κανονικά Αριθμό Μητρώου Λέσχης και κάρτα μέλους, ενώ έχουν και ειδικά προνόμια που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις και σε εκδηλώσεις της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ καθώς και σε διάφορους διαγωνισμούς και κληρώσεις.