Στα άδυτα του Κλεάνθης Βικελίδης

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ξενάγηση δόκιμων μελών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ στα.. άδυτα του Κλ. Βικελίδης. Τα δόκιμα μέλη συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και χωρίστηκαν σε γκρουπ για την ξενάγηση, η οποία ξεκίνησε στις 12:00.

Από την κεντρική είσοδο των αποδυτηρίων εισήλθαν στο χώρο συνεντεύξεων των ποδοσφαιριστών, πέρασαν από το χώρο υποδοχής, κατέβηκαν στα αποδυτήρια, πρώτα της φιλοξενούμενης ομάδας και στη συνέχεια στα αποδυτήρια του ΑΡΗ.

Στα αποδυτήρια του ΑΡΗ είδαν τους φοριαμούς έτοιμους, όπως ακριβώς τους βρίσκουν οι παίκτες του ΑΡΗ πριν τον αγώνα, με τις φανέλες κρεμασμένες, τα σορτσάκια διπλωμένα και τα παπούτσια στοιχισμένα και ενθουσιασμένοι συμμετείχαν σε διαγωνισμό για το ποιός φοριαμός αντιστοιχεί σε κάθε παίκτη.


 

Η περιήγηση στα αποδυτήρια συνεχίστηκε με την επίσκεψη στο ιατρείο της ομάδας, στο γραφείο του προπονητή και στα αποδυτήρια των διαιτητών και η παρουσία των δόκιμων μελών στο χώρο των αποδυτηρίων ολοκληρώθηκε με την έξοδό τους από τη φυσούνα αφού περπάτησαν το διάδρομο κάτω από τη Θύρα 2, στα βήματα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.


 

Μετά από μια σύντομη στάση στο μνημείο μπροστά στη Θύρα 3, οδηγήθηκαν στον πάγκο του ΑΡΗ όπως και κάθισαν για να δουν πώς ακριβώς βλέπουν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΑΡΗ τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.


 

Στο τέλος της ξενάγησης τα δόκιμα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ φιλοξενήθηκαν στον ΑΡΗΣ FM 92.8, τραγουδώντας συνθήματα και δηλώνοντας τον ενθουσιασμό τους για την εμπειρία που έζησαν. 

Υπενθυμίζεται ότι ξεναγήσεις δόκιμων μελών θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί προσεχώς. Το κόστος εγγραφής δόκιμων μελών (παιδιών κάτω των 18 ετών) στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ είναι 50€, ενώ δεν υποχρεούνται στην καταβολή ετήσιας συνδρομής. Τα δόκιμα μέλη λαμβάνουν κανονικά Αριθμό Μητρώου Λέσχης και κάρτα μέλους, ενώ έχουν και ειδικά προνόμια που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις και σε εκδηλώσεις της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ καθώς και σε διάφορους διαγωνισμούς και κληρώσεις.

 

Οι φωτογραφίες είναι από το motionteam και από το αρχείο της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.