Εθελοντισμός - Ομάδες Εργασίας Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ

«Σκοπός του σωματείου είναι [..] η ανάπτυξη του Εθελοντισμού και η δημιουργία ομάδων εργασίας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων  του ΑΡΗ» (Κεφ. Α, αρθρο 2, §3 Καταστατικού).

-> Γίνε Εθελοντής τώρα, στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   <-


Ο εθελοντισμός, η προσφορά ανιδιοτελούς βοήθειας για έναν σκοπό, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη νοοτροπία του φιλάθλου-οπαδού. Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά της ομάδας και μέσα από αυτή τη διαδικασία να τη βοηθήσει με ποικίλους τρόπους.


Ομάδες Εργασίας

1. Ομάδα δημιουργικού
Επαγγελματίες ή χομπίστες χειριστές προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας, βίντεο, ήχου που θα δημιουργούν υλικό προώθησης (αφίσες, βίντεο, ηχητικά) για την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ.

2. Ομάδα νομικής υποστήριξης
Το Νομικό μας τμήμα αποτελείται από δικηγόρους, εθελοντές, μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, πρόθυμοι να προσφέρουν τη γνώμη τους και τη βοήθειά τους σε οποιοδήποτε θέμα τους ζητηθεί.