Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ στηρίζει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων

Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Φορέα, μετά από επιστολή-αίτημα για συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων που απέστειλε ο Διοικητής του ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ, αποφάσισε την υποστήριξη και την προώθηση των δράσεων του γραφείου Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος που εδρεύει στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με σκοπό την ενημέρωση των φιλάθλων του ΑΡΗ για τον τρόπο που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο δύσκολο αγώνα που δίνεται καθημερινά για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ θα διατηρεί στην ιστοσελίδα της (www.arismembers.gr) ειδικό χώρο με πληροφορίες σχετικά με τη μεταμόσχευση, ενώ θα υπάρχει σύνδεσμος από τον οποίο τα μέλη θα μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη σελίδα του ΕΟΜ (www.eom.gr). Επιπρόσθετα, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ εξασφάλισε στον ΕΟΜ ενημερωτικές εκπομπές στον ΑΡΗΣ FM 92.8, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και επέτρεψε στον Οργανισμό την διανομή ενημερωτικού υλικού πριν από τους αγώνες του ΑΡΗ και σε όλες τις εκδηλώσεις της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.Η επιστολή του Διοικητή ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και Υπεύθυνου γραφείου Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος κ. Βέργουλα:

Προς τον Πρόεδρο
κον Γ. Γρανούζη

Κύριε Πρόεδρε,

Το γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος, που εδρεύει στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στα πλαίσια της ενημερωτικής του εκστρατείας με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο θέμα της δωρεάς οργάνων και την αύξηση του αριθμού των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα, θα επιθυμούσε την συνεργασία σας.

Είναι γνωστό το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, με αιμοδοσίες, το σπιτάκι ανακύκλωσης που διατηρεί, την ενθάρρυνση του εθελοντισμού, την παρουσία διασωστών στο Κλ. Βικελίδης και την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, είναι ευρέως γνωστά σε ολόκληρη την πόλη και τιμά τη Θεσσαλονίκη μας το γεγονός ότι υπάρχει μία ομάδα με κοινωνική ευαισθησία σαν αυτή της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.

Θεωρούμε ότι η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ μπορεί και διαπαιδαγωγεί τους φιλάθλους σχετικά με κοινωνικά ζητήματα, καθώς στο Φορέα συμμετέχουν ενεργά πολλά παιδιά και γονείς παιδιών σε ηλικία που μπορούν να μάθουν να προλαμβάνουν και να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Για τους λόγους αυτούς, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή σας, ώστε να μπορέσουμε να προβάλουμε την ιδέα της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων με στόχο να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ΑΡΗ για τον τρόπο που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και αυτοί στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε καθημερινά για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές.

Ευελπιστούμε η επιστολή να αποτελέσει την απαρχή μιας μακράς και πρόσφορης για την κοινωνία μας συνεργασίας.

Με τιμή,
Γ. Βέργουλας
Διοικητής Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ
Υπεύθυνος γραφείου
Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος

 
01 Μάρτιος 2011, 13.09
Το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ξενάγηση δόκιμων μελών στα αποδυτήρια του Κλ. Βικελίδης. Η περιήγηση
05 Δεκέμβριος 2010, 17.34
Πραγματοποιήθηκε και σήμερα η καθιερωμένη ξενάγηση δόκιμων μελών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο του Κλ.
01 Νοέμβριος 2010, 15.19
Το δόκιμο μέλος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ με Αριθμό Μητρώου Λέσχης 7.000 είναι ο γιος του Προέδρου του ΑΣ ΑΡΗΣ
30 Οκτώβριος 2010, 15.00
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ξενάγηση δόκιμων μελών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ στα.. άδυτα του Κλ. Βικελίδης. Τα δόκιμα μέλη συγκεντρώθηκαν στα
25 Οκτώβριος 2010, 21.09
  Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, οργανώνει ξεναγήσεις δόκιμων μελών στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο
25 Οκτώβριος 2010, 14.31
Η ηλικίας μόλις 3 μηνών Αλίνα, δόκιμο μέλος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, με ΑΜΛ 6831.   Τη μικρή Αλίνα έγραψε ως δόκιμο
01 Σεπτέμβριος 2010, 14.34
Με αριθμό μητρώου 6089 η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ καλωσορίζει στην κοινωνία των μελών του Φορέα το μόλις 43 ημερών Φίλιππο
25 Νοέμβριος 2009, 02.03
Με συγκίνηση καλωσορίζουμε το νεότερο μέλος της οικογένειας της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, τον δύο ημερών γιο του Αντώνη Καπέλλα. Με