Το τουρνουά της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ολοκληρώθηκε με συμμετοχή δεκατεσσάρων ομάδων και με τον Τελικό να γίνεται στο Κλ. Βικελίδης ! Το ιστορικό του τουρνουά:

 

-> Ολοκλήρωση του τουρνουά. Νικήτρια η ομάδα ΑΡΗΣτοτέλης. Τιμήθηκε ο Αλέκος Αλεξιάδης

-> Ο Τελικός του τουρνουά στο Κλ. Βικελίδης

-> Δεύτερος ημιτελικός: Yellow Pride 5 - 7 Μετανάστες

-> Ο ΑΡΗΣτοτέλης στον Τελικό !

-> Οι ομάδες του τουρνουά

Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6x6 «Αλέκος Αλεξιάδης»

--> Πληροφορίες για τον δεύτερο ημιτελικό: Yellow Pride 5 - 7 Μετανάστες

--> Πληροφορίες για τον πρώτο ημιτελικό: Αριστοτέλης 4 - 1 Αχτύπητη Επαρχία

 

Ξεκίνησε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου το τουρνουά ποδοσφαίρου 6χ6 που διοργανώνει η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ προς τιμή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ Αλέκου Αλεξιάδη. Ο «Αλεκάρας» βρέθηκε στα γήπεδα που πραγματοποιούνται οι αγώνες για το εναρκτήριο λάκτισμα του τουρνουά. Στη συνέχεια, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε στον ΑΡΗΣ FM 92.8: «Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ που έδωσε το όνομά μου σε αυτό το τουρνουά. Θα το θυμάμαι πάντα, μέχρι να σβήσω».

 


Στο τουρνουά ποδοσφαίρου 6x6 «Αλέκος Αλεξιάδης» που διοργανώνει η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ συμμετέχουν 14 ομάδες, οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Σε κάθε όμιλο, κάθε ομάδα θα αναμετρηθεί μία φορά με όλες τις υπόλοιπες. Οι δύο καλύτερες ομάδες από κάθε όμιλο θα διασταυρωθούν μεταξύ τους στο Final 4, ο πρώτος με το δεύτερο κάθε ομίλου.

Ο τελικός του τουρνουά ποδοσφαίρου «Αλέκος Αλεξιάδης» θα διεξαχθεί μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων, όπως θα προκύψουν από το Final 4, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» με συμμετοχή εν ενεργεία και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.