Διεθνή Φιλικά 2009

H Λέσχη Φίλων ΑΡΗ στο πλαίσιο των διεθνών φιλικών αγώνων προετοιμασίας του ΑΡΗ στο Κλ. Βικελίδης (31/7/2009-5/8/2009) προγραμμάτισε και πραγματοποίησε συγκεκριμένες προωθητικές ενέργειες με σκοπό τη διάδοση της Ιστορίας του ΑΡΗ και της προσφοράς του Συλλόγου στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Οι ενέργειες περιλάμβαναν:

Τη διανομή μέσω ημερήσιου και περιοδικού τύπου 150.000 ενημερωτικών φυλλαδίων. Στη μια όψη των φυλλαδίων προαναγγέλλονταν ο διεθνής φιλικός αγώνας με τη Boca Juniors ενώ στην άλλη όψη των φυλλαδίων περιγράφονταν συνοπτικά η ιστορία και η προσφορά του ΑΡΗ στον ελληνικό αθλητισμό καθώς και ο ρόλος και το κοινωνικό έργο της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.

Τη διανομή 200.000 ενημερωτικών φυλλαδίων, με το ίδιο περιεχόμενο, σε επιλεγμένα σημεία στη Θεσσαλονίκη (ανατολική και δυτική έξοδος, κέντρο Θεσσαλονίκης, είσοδος Νεάπολης, κ.λπ.) καθώς και στη Χαλκιδική.

Την κατασκευή και ανάρτηση 100 banners σε επιλεγμένα σημεία της Θεσσαλονίκης, ενόψει των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας του ΑΡΗ, προσφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης.