74η ΔΕΘ

 


Με πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, στο Περίπτερο 15 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης λειτούργησε ειδικά διαμορφωμένος χώρος που στέγασε τον ΑΣ ΑΡΗΣ, την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου του Ενιαίου ΑΡΗ λάμβαναν ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις αθλητικές και εμπορικές δραστηριότητες των διαφόρων τμημάτων του ΑΡΗ, πληροφορίες για τις κάρτες διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, ενημερωτικά φυλλάδια των δραστηριοτήτων της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, ενώ στους μικρούς φίλους της ομάδας διανεμήθησαν δωρεάν 30.000 αφίσες.

Καθημερινά, το Περίπτερο επισκέπτονταν αθλητές όλων των τμημάτων του ΑΡΗ (ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ) καθώς και οι ακαδημίες του Συλλόγου.

 

 

Εγκαίνια

Παρουσία των Διοικήσεων του ΑΣ ΑΡΗΣ, της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, αθλητών και προπονητών όλων των αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου, καθώς και χιλιάδων φιλάθλων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου του Ενιαίου ΑΡΗ που λειτούργησε, με πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, στο Περίπτερο 15 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, μεταξύ αυτών οι Υπουργοί Γ. Ιωαννίδης και Κ. Γκιουλέκας, οι βουλευτές Απ. Τζιτζικώστας, Γ. Μαγκριώτης, ο πολιτευτής Π. Κοκκόρης, καθώς και οι εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ αυτών ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αστ. Δεληγιάννης και Κ. Καζαντζίδης, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μ. Τζόλλας, κ.α.

Ιδιαίτερη αναφορά απαιτεί η παρουσία των φιλάθλων του ΑΡΗ, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση κατέκλυσαν κάθε γωνιά του εκθεσιακού χώρου, συμμετέχοντας και δημιουργώντας, υπό τη μουσική καθοδήγηση της μπάντας του Super 3, ένα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ΔΕΘ κλίμα ενθουσιασμού.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ τους ευχαριστεί θερμά για τη συνολική παρουσία τους, μέσα και έξω από το χώρο του Περιπτέρου, η οποία ήταν αντάξια του ονόματος, της ιστορίας και των αρχών που πρεσβεύει ο ΑΡΗΣ.